Nieuwjaarsborrel op 16 januari

Overmorgen is het dan eindelijk zover: de vrijwilligers nieuwjaarsborrel! Na een jaar lang goede inzet krijgt iedereen van 14.00 tot 17.00 de kans om eens rustig en gezellig bij te kletsen, terwijl de honden lekker aan het ravotten zijn.

Om het een onvergetelijke middag te maken, hebben we gezorgd voor diverse leuke activiteiten. Zo kunt u met uw trouwe viervoeter langs de hondenfluisteraar gaan, deze hondenexpert kan al uw vragen over het gedrag van uw hond beantwoorden. Ook is Mariska van DogHair4Ever aanwezig, zij maakt de mooiste sieraden met daarin het haar van uw hond verwerkt. Natuurlijk is er ook gedacht aan hapjes en drankjes, en is er een fotograaf aanwezig die de hele middag vast zal leggen.

Deze middag is niet alleen bedoeld voor onze huidige vrijwilligers, maar voor iedereen die geïnteresseerd is en de sfeer wilt komen proeven. Wie weet is het echt iets voor u en uw hond! We hopen dat er veel vrijwilligers komen. Uiteraard met honden, en familie is ook van harte welkom. Laat ons even weten met hoeveel personen je komt door een e-mail te sturen naar claudia@animallifefoundation.nl.

Locatie:
Scout Centrum Rotterdam
‘s Gravenweg 101
2902 LE Capelle aan den IJssel
www.scoutcentrumrotterdam.nl