De fotoshoot en boswandeling met de vrijwilligers

Op woensdag 7 november is Animal Life Foundation erop uitgetrokken met alle vrijwilligers om hen te bedanken voor hun geweldige inzet. Iedereen had het ontzettend naar zijn zin, zowel de honden als hun baasjes. Voor de honden was het een fijne afwisseling om eens met elkaar te kunnen spelen en ravotten.

Verzameling vond plaats om 14.00 uur bij De Big in het Kralingse Bos, waar de honden elkaar eerst kwispelend hebben begroet. Na de verzameling liep de groep direct door naar een mooie plekje in het Kralingse Bos. Hier vond de professionele fotoshoot plaats, uitgevoerd door fotografen Aart van Jolingen en Nicole Heinerman. Zij hebben ontzettend mooie portret foto’s gemaakt van de honden samen met hun baasjes. Deze foto’s zijn terug te vinden op de Facebook pagina van Animal Life Foundation.

Na de fotoshoot konden de honden eindelijk lekker uitwaaien tijdens een lange boswandeling. Ten slotte is de hele groep gezellig bij De Eekhoorn gaan zitten voor een lekker warme kop koffie of thee met een plakje cake.